• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga, faza secundă. Etapa a 6-a în cifre

22 apr 2024 de Reporter FMF

*În 3 meciuri au fost marcate 10 goluri (gazdele – 6, oaspeţii – 4), în mediu – 3,33 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 74 meciuri s-au înscris 215 de goluri (gazdele – 122, oaspeţii – 93), în medie - 2,9 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat două meciri, iar oaspeții au câștigat o partidă. De la începutul campionatului s-au jucat 74 de meciuri. Gazdele au câştigat 34 de partide, oaspeții – 27, iar alte 13 meciuri s-au terminat nedecis.

 

* Cele mai multe goluri într-un meci (7) au fost marcate în jocul Spartanii Sportul - Petrocub 0-7 (etapa 14).  

 

*De la începutul campionatului a fost marcat un autogol.

 

*În această etapă au fost acordate trei lovituri de la 11 metri. Cedric Badolo (Sheriff) a transformat un penalty în meciul cu Dacia Buiucani, Denys Dedechko (Zimbru) a transformat un penalty în meciul cu Milsami, iar Radu Gînsari (Milsami) în meciul cu Zimbru. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 29 penalty-uri, dintre care 23 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 17 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 296 cartonașe galbene. În total de la începutul campionatului au fost arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 21 cartonașe galbene.

 

*În această etapă au fost arătate două cartonașe roșii. Au fost eliminați Ștefan Efros (Dacia Buiucani), dar și antrenorul CSF Bălți Veaceaslav Rusnac. De la începutul campionatului au fost arătate 15 cartonaşe roșii, dintre care 4 pentru Milsami.

 

*Radu Gînsari (Milsami) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 10 goluri. Vladimir Ambros (Petrocub) și Amine Talal (Sheriff) au înscris câte 8 goluri, Nicolai Solodovnicov (FC Florești), Henrique Luvannor (Sheriff), Mihail Platica (Petrocub) – cite 7. 

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 2.306 de spectator, în mediu – 768. De la începutul sezonului la stadioane au venit 66.494 de spectatori, în mediu câte 898 de oameni pe meci.