• Fii alături de Echipa Țării

Real Media, un nou site de sport

22 apr 2024 de Reporter FMF
GALERIE

În weekend, la Chișinău a fost lansat oficial portalul de știri sportive RealMedia.md. Site-ul, care și-a început activitatea la începutul acestui an, a fost deschis de către jurnaliștii Alexandru Fosa și Dorina Blândescu. La evenimentul de lansare au participat jurnaliști, sportivi, antrenori și președinți de federații, care au fost invitați public, pe platforme de socializare.

 

Cei prezenți au ținut să-i felicite pe cunoscuții ziariști și să le ureze mult succes în noul proiect. Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la eveniment de managerul Departamentului Comunicare, Alexandru Grecu. De asemenea, la festivitate a fost prezentă și directoarea postului de televiziune WE SPORT, Zinaida Jioară, care a menționat importanța apariției instituțiilor mass-media sportive pe piața din Republica Moldova.   

 

Potrivit autorilor site-ului, Real Media se va axa pe știri din sport și din domeniul sănătății. Portalul a avut un start fulminant, reușind să adune peste 1,5 milioane de vizualizări în primele 3 luni de activitate. FMF le urează cronicarilor Dorina Blândescu și Alexandru Fosa realizări deosebite și cât mai mulți ani alături de sportul moldovenesc!

 

foto: Andrei Mardari