• Fii alături de Echipa Țării

GIRLS CAMP FESTIVAL. Iulie 2019

26 iul 2019 de Sandu Grecu

Pe 26 iulie, circa 700 de copii din taberele de vară din Vadul lui Vodă au participat la activități distractive organizate de Federația Moldovenească de Fotbal în cadrul unui nou Girls Camp Festival din acest an.

Copiii au jucat fotbal și s-au distrat la maximum, participând la diferite concursuri cu premii, activități distractive ca face painting sau tobogane gonflabile. Fiecare participant a avut parte și de cadouri dulci din partea producătorului de înghețată Sandra și combinatului de panificație Franzeluța.

Oaspetele evenimentului a fost jucătoarea echipei naționale feminine a Moldovei, Irina Topal.

Sărbătoarea a culminat cu un concert susținut de Andreea Bostănică, noul ambasador al fotbalului feminin din Moldova, și tânărul interpret Denis Medoni.

Cu un mesaj de salut s-a adresat către participanți Serghei Butelschi, Director Tehnic FMF, și Natalia Ceban, Inspector federal FMF.

Festivalul a avut loc în cadrul programului Together #WePlayStrong, demarat la inițiativa UEFA care se desfășoară pe întregul continent și are drept ca scop de a transforma fotbalul în sportul feminin de echipă numărul 1 în Europa. Campania, a fost lansată cu succes în 2017 în Moldova, care este susținută și promovată de către Federația Moldovenească de Fotbal.

Pe 8 august va fi desfășurat o nouă ediție din cadrul Girls Camp Festival.