• Fii alături de Echipa Țării

GIRLS CAMP FESTIVAL

27 iul 2018 de Sandu Grecu

 

Pe 27 iulie, circa 800 de copii din taberele de vară din Vadul lui Vodă au participat la activități distractive organizate de Federația Moldovenească de Fotbal în cadrul Girls Camp Festival alături de ambasadorul Fotbalului feminin din Moldova, Iuliana Beregoi.

 

Copiii au jucat fotbal și s-au distrat la maximum, participând la diferite concursuri cu premii, activități distractive ca face painting sau tobogane gonflabile. Fiecare participant a avut parte și de cadouri dulci din partea producătorului de înghețată Sandra.

 

Oaspeții evenimentului au fost jucătoarele echipei naționale feminine a Moldovei Margarita Panova, Irina Topal și Anastasia Toma, alături de selecționerul Alina Stețenco.

 

Sărbătoarea a culminat cu un concert susținut de tînăra interperetă Iuliana Beregoi, ambasadorul Fotbalului feminin din Moldova. 

Cu un mesaj de salut s-a adresat către participanți Dragoș Hîncu, Vicepreședintele FMF.

 

Festivalul a avut loc în cadrul programului Împreună #WePlayStrong, demarat la inițiativa UEFA care se desfășoară pe întregul continent și are drept ca scop de a transforma fotbalul în sportul feminin de echipă numărul 1 în Europa. Campania, a fost lansată cu succes anul trecut în Moldova, care este susținută și promovată de către Federația Moldovenească de Fotbal.