• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Micul dejun cu... Naționala

20 mar 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

Naționala Moldovei se află în cantonament în Antalya, Turcia, unde se pregătește pentru două meciuri amicale importante cu Macedonia de Nord (22 martie) și Insulele Cayman (26 martie). Partidele vor servi drept pregătire pentru meciurile din UEFA Nations League cu Andorra și Malta.

 

Jucătorii se bucură de un cantonament bine organizat, cu un program echilibrat care include antrenamente intense, sesiuni de recuperare și timp liber pentru relaxare. 

 

La capitolul alimentație, fotbaliștii echipei naționale sunt asigurați cu un meniu bogat și echilibrat, adaptat necesităților sportivilor.

Imaginile surprinse în timpul dejunului ne dezvăluie o atmosferă degajată și relaxată în rândul jucătorilor. Ei se bucură de o varietate de preparate gustoase și sănătoase, care le oferă energia necesară pentru a performa la cel mai înalt nivel.

În urma unui mini-sondaj cu tricolorii, am aflat că fotbaliștii noștri optează pentru un mic dejun pe bază de ouă. 

Vitalie Damașcan preferă omleta, cu câteva felii de avocado și suc de portocale. 

Ion Nicolaescu consumă și el la dejun un meniu pe bază din ouă, avocado și pâine. 

La fel ca și Oleg Reabciuk

Vladislav Baboglo mai adaugă și legumele. 

Vadim Rață însă mai completează prima masă a zilei și cu fasole. 

În schimb, Artur Ioniță evită gălbenușurile și consumă doar albușurile de ou. Evident, cu avocado. 

Ioan-Călin Revenco optează și pentru clătite. 

Din farfuria lui Virgiliu Postolachi nu lipsește niciodată avocado la micul dejun, ca și ouăle.

 

Pentru astăzi, 20 martie, tricolorii mai au programate ședințele de teorie, de recuperare și un antrenament la ora 17.00 (ora Turciei).