• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga, faza secundă. Etapa a 2-a în cifre

18 mar 2024 de Reporter FMF

*În 3 meciuri au fost marcate 5 goluri (gazdele – 2, oaspeţii – 3), în mediu – 1,66 goluri pe meci. De la începutul campionatului în cele 62 meciuri s-au înscris 180 de goluri (gazdele – 98, oaspeţii – 82), în medie - 2,9 goluri pe meci.

 

*Gazdele și oaspeții au câștigat câte un meci, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 62 de meciuri. Gazdele au câştigat 27 de partide, oaspeții – 25, iar alte 10 meciuri s-au terminat nedecis.

 

* Cele mai multe goluri într-un meci (7) au fost marcate în jocul Spartanii Sportul - Petrocub 0-7 (etapa 14).  

 

*De la începutul campionatului a fost marcat un autogol.

 

*În această etapă a fost acordată o lovitură de la 11 metri. Cedric Badolo (Sheriff) a transformat un penalty în meciul cu Petrocub. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 23 penalty-uri, dintre care 18 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 12 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 239 cartonașe galbene. Două cartonașe galbene au fost arătate antrenorului CSTC Dacia Buiucani Viorel Frunză și antrenorului FC Sheriff Roman Pylypchuk. În total de la începutul campionatului au fost  arătate reprezentanților stafului tehnic al cluburilor 18 cartonașe galbene

 

*În această etapă n-a fost arătat nici un cartonaș roșu. De la începutul campionatului au fost arătate 7 cartonaşe roșii, dintre care 3 pentru Milsami.

 

 *Radu Gînsari (Milsami) și Amine Talal (Sheriff) conduc în clasamentul golgheterilor, cu câte 8 goluri. Vladimir Ambros (Petrocub), Nicolai Solodovnicov (FC Florești) și Henrique Luvannor (Sheriff) au înscris câte 7 goluri, David Akpan Ankeye (Sheriff), Petru Neagu, Andre Da Silva, Serhii Molochko (toți de la CSF Bălți), Nicky Cleșcenco și Mihail Platica și (ambii de la Petrocub) – câte 5.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 3.514 de spectator, în mediu – 1.171. De la începutul sezonului la stadioane au venit 55.046 de spectatori, în mediu câte 887 de oameni pe meci.