• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Super Liga. CSF Bălți - FC Milsami

17 mar 2024 de Reporter FMF

 

CSF Bălți şi Milsami Orhei se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00 în ultimul meci al etapei a doua a fazei a doua a Super Ligii moldoveneşti de fotbal. Partida de la Bălţi va fi transmisă în direct de platforma media ligatv.md și de postul de televiziune We Sport.   

 

CSF Bălți - Milsami 

 

17 martie. Bălți, stadionul municipal

Arbitru: Dumitru MUNTEAN

Asistenți: Denis BORISOV și Veaceslav SIVACIOV

Al 4-lea oficial: Andrei DIORDIEV

 

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 2.Medina Alvaro BELY, 7.Federico NSUE NGUEMA, 8.Ruslan CHELARI, 9.Vadim YAKOVLEV, 10.Andre DA SILVA, 11.Daniel DANU, 14.Radu ROGAC, 20.Alexandr DEDOV, 24.Dumitru ROGAC, 29.Peter EDEMA

Rezerve: 33.Artur NAZARCIUC, 6.Alexandru GĂU, 17.Ilie DAMAȘCAN, 18.Eugeniu REBENJA, 19.Cristian PĂSCĂLUȚĂ,  22.Abbey AGBODZIE, 30. KLEITON

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Milsami Orhei: 1.Emil TÎMBUR, 4.Clinton BANGURA, 5.Yaroslav TEREKHOV, 7.Daniel LISU, 8.Henry Chimauchem OKEBUGWU, 10.Radu GÎNSARI, 11.Sorin CHELE, 14.Alexandar MILIC, 22.Mamadou Harouna KAMARA, 23.Vadim BOLOHAN25.Nabil KHALI

Rezerve: 31.Mihail CIOBAN, 6.Ion GHIMP, 13.Vasile LUCHIȚĂ, 16.Alexandru ANTONIUC, 17.Artiom PUNTUS, 20.Vadim PAIRELI, 21.Vladislav ZAVALIȘCA, 27.Vadim DIJINARI, 32.Vitus AMOUGUI

Antrenor: Vladimir GUDEV

 

Gazdele au anunţat că intrarea la meci va fi gratuită. 

 

Începând cu vara anului 2021, cele două echipe s-au întâlnit până acum de 10 ori. Milsami a obținut 5 victorii, CSF Bălți - 2, iar alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul general este egal: 10-10. În primele două partide din prima fază a campionatului, Milsami a învins acasă pe CSF Bălţi cu scorul de 2-1, însă pe teren propriu, bălţenii s-au revanşat şi s-au impus cu un categoric 3-0. 

 

Gazdele au început faza a doua a campionatului cu un duş rece. Bălţenii au pierdut în deplasare cu 0-5 în faţa echipei Petrocub Hânceşti. După meci, antrenorul gazdelor de astăzi Veaceslav Rusnac fost extrem de dur în declaraţii, însă nu s-a menajat nici pe el. Acest lucru ar putea avea un efect pozitiv. Jucătorii sunt dornici de revanşă în faţa propriilor suporteri care au făcut deplasarea până la Hânceşti pentru a fi alături de favoriţi. 

 

CSF Bălţi a anunţat în această săptămână transferul fundaşului central Radu Rogac. Acesta are 28 de ani, s-a născut chiar la Bălţi şi a debutat în fotbalul mare la Zaria Bălţi, fiind discipolul Olimpiei Bălţi. Ultima sa echipa a fost CS Tunari din liga a 2-a a României. Rogac va fi coleg de echipă cu fratele său mai mic. Dumitru Rogac este atacant şi s-a transferat la CSF Bălţi tot în această perioadă de transferuri. 

 

De partea cealaltă, Milsami Orhei a remizat în prima etapă cu Zimbru şi va susţine al treilea meci pe suprafaţă natural în decurs de două săptămâni. Va fi ultimul meci al lui Vadim Dijinari înaintea de a se alătura lotului echipei naţionale de fotbal în vederea cantonamentului din Turcia. 

 

Printre titularii lui Milsami ar putea reveni Mamadou Harouna Camara. Atacantul din Mali şi-a prelungit împrumutul la clubul orheian, iar în partida cu Zimbru a intrat în teren în minutul 78.