• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

FC Fălești a câștigat turneul ”Mihai Ionescu”

06 mar 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

La Bălți, s-a desfășurat finala turneului dedicat memoriei arbitrului Mihai Ionescu. În meciul decisiv s-au întâlnit echipele FC Pișcevic și FC Fălești. Fluierul de final al arbitrului a consemnat o victorie categorică pentru clubul din Fălești, care s-a impus cu un impresionant scor de 5-0.

 

Margarita Ionescu, fiica regretatului Mihai Ionescu, a înmânat premiul echipei câștigătoare. Într-un moment plin de emoție, ea i-a felicitat atât pe câștigători, cât și pe învinși, acordându-le premii comemorative pentru contribuția lor la acest eveniment. Președintele Federației de Fotbal din mun. Bălți, Ghenadii Grigorișin a fost, de asemenea, prezent la meciul final, adresându-le echipelor cuvinte de laudă și încurajare.

 

În finala mică a turneului, Clubul Sportiv de Fotbal (CSF) Bălți U19 și FC Olimpia au oferit un spectacol fotbalistic deosebit. Meciul s-a încheiat cu o victorie clară pentru echipa Olimpia, 3-0.

 

Federația de Fotbal din mun. Bălți a transmis mulțumiri tuturor echipelor participante, exprimând speranța că acest turneu a servit drept pregătire reușită pentru returul campionatului Moldovei. 

 

Reamintim, că săptămâna aceasta începe faza a II-a a Ligii 1, unde FC Fălești, câștigătoarea turneului, își continuă evoluția în Grupa 2.

 

foto: Federația de Fotbal mun. Bălți