• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Cupa de Iarnă. Ultima etapă și premierea campioanei, ÎN DIRECT, la We Sport

22 feb 2024 de Serghei Cipilencu

Campioana Cupei de Iarnă 2024, FC Saksan va întâlni astăzi, 22 februarie, echipa Zimbru, în ultimul meci al turneului, pe terenul Stadionului Orășenesc din Comrat. Partida va începe la ora 14, iar după meci va avea loc decernarea Cupei de campioană echipei gazdă.   

În celălalt meci al zilei, FC Florești și CSF Spartanii-Sportul se vor înfrunta pe stadionul CS Real Succes din Chișinău, de la ora 12:00.

Cupa de Iarnă este organizată de Federația Moldovenească de Fotbal are ca scop pregătirea echipelor pentru Faza a II-a a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal. Toate meciurile vor fi transmise în direct de ligatv.md și de postul de televiziune WeSport TV.

 

Amintim că fază finală a turneului „Cupa de Iarnă” se desfășoară în perioada 14-22 februarie. În faza finală a turneului, echipele joacă în (două) serii a câte 4 (patru) formații. Seria I este formată din echipele care au ocupat locurile 1 (unu) și 2 (doi) în faza Preliminară a turneului din serie A și B și Seria II - din echipele care au ocupat locurile 3 (trei) și 4 (patru) în faza Preliminară a turneului din seria A și B. 

 

Programul partidelor CUPEI DE IARNĂ - clic pe rubrica MECIURI.

 

Potrivit regulamentului, echipa care ocupă primul loc în Seria I va deveni câștigătoarea turneului și deținătoarea Cupei de Iarnă, ediția 2024. Amintim că echipa CF Saksan și-a asigurat titlul de căștigătoare a ediției 2024 a turneului „Cupa de Iarnă” datorită victoriei categorice în fața formației FC Florești, scor 8-0 și 1-0 în fața celor de la CSF Spartanii-Sportul. Acumulând 6 puncte și având o diferență de 4 puncte față de a doua clasată, Zimbru Chișinău, Saksan și-a adjudecat primul trofeu oficial din istorie.