• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Serghei Cleșcenco, în vizită la Comrat

16 feb 2024 de Serghei Cipilencu
GALERIE

La inițiativa clubului de fotbal FC Oguzsport, selecționerul naționalei Moldovei, Serghei Cleșcenco, a efectuat o vizită la sediul formației din Comrat. La eveniment au participat peste 150 de jucători ai echipelor U17 - U19. În cadrul întâlnirii, antrenorul selecționatei noastre a răspuns la întrebările tinerelor talente, a împărțit autografe și a făcut fotografii cu fanii.

 

„Am fost invitat de către reprezentanții FC Oguzsport să vizitez clubul de fotbal din Comrat și să împărtășesc sfaturi cu privire la parcursul unui fotbalist, începând de la echipa de juniori și până la reprezentarea țării la nivel de seniori. De asemenea, am primit numeroase întrebări cu privire la cum să ajungi în lotul național și cum să joci pentru un club din străinătate. Am accentuat importanța dedicării absolute în fotbal și necesitatea unei pregătiri fizice riguroase pentru a menține o formă fizică optimă. Am fost încântat să văd că tinerii din Moldova manifestă dorință de a juca fotbal și sunt dornici să înțeleagă cum pot atinge standarde ridicate de profesionalism”, a menționat Serghei Cleșcenco, antrenorul naționalei Moldovei, pentru site-ul FMF.md.

 

În cadrul evenimentului, FC Oguzsport a oferit, în semn de respect, un tricou al echipei cu numele selecționerului și cu un număr simbolic.

 

Selecționerul echipei Moldovei va fi prezent în acest weekend la meciurile din Liga I a României, la duelurile dintre FC Voluntari - UTA Arad (17 februarie) și Dinamo București - Oțelul Galați (18 februarie). Menționăm că la echipele din România joacă conaționalii noștri Vadim Rață (FC Voluntari), Petru Neagu și Dorian Răilean (ambii, Dinamo București).

 

foto: FC Oguzsport