• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Cupa de Iarnă. Meciurile fazei finale, etapa 2, Seria I, în DIRECT la We Sport

18 feb 2024 de Serghei Cipilencu

FC Zimbru - FC Florești se vor duela astăzi, 18 februarie, de la ora 12:00, în cel de-al 3-lea meci al etapei cu numărul 2 din faza finală a Cupei de Iarnă, iar CSF Spartanii-Sportul vor juca cu CF Saksan, începând cu 14:00, în ultimul duel al etapei. Competiția organizată de Federația Moldovenească de Fotbal are ca scop pregătirea echipelor pentru Faza a II-a a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal. Toate meciurile vor fi transmise în direct de ligatv.md și de postul de televiziune WeSport TV.

 

Amintim că fază finală a turneului „Cupa de Iarnă” se desfășoară în perioada 14-22 februarie. În faza Finală a turneului, echipele vor juca în (două) serii a câte 4 (patru) formații. Seria I este formată din echipele care au ocupat locurile 1 (unu) și 2 (doi) în faza Preliminară a turneului din serie A și B și Seria II - din echipele care au ocupat locurile 3 (trei) și 4 (patru) în faza Preliminară a turneului din seria A și B. 

 

Meciurile etapei 2, Seria I, Cupa de Iarnă:

FC Zimbru - FC Florești. Ora 12:00.  CHIŞINĂU, STADIONUL ZIMBRU, TERENUL SINTETIC.

CSF Spartanii-Sportul - CF Saksan. Ora 14:00. JOMA ARENA, TEREN SINTETIC

 

Programul partidelor CUPEI DE IARNĂ - clic pe rubrica MECIURI.

 

Potrivit regulamentului, echipa care ocupă primul loc în Seria I va deveni câștigătoarea turneului și deținătoarea Cupei de Iarnă, ediția 2024.