• Fii alături de Echipa Țării

Noi delegări UEFA pentru reprezentanții FMF

18 mar 2024 de Serghei Cipilencu

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal. 

 

Astfel, Olga TANSCHI a fost solicitată de UEFA în calitate observator de arbitri pentru turneul „Campionatul European Feminin U17”, ediția 2024. Grupa A1 va fi monitorizată de reprezentanta Moldovei în perioada 18 - 24 martie. 

 

Turneul, ce se va desfășura în Germania, reprezintă faza preliminară, runda a 2-a a competiției, prin urmare calificarea la „Campionatul European Feminin U17” are un program desfășurat, din perioada 20 februarie - 24 martie.

  

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!