• Поддержи национальную сборную

Cupa de Iarnă. Meciurile fazei finale, etapa I, Seria II, în DIRECT la WeSport

14 feb 2024 de Serghei Cipilencu

Astăzi, 14 februarie, turneul „Cupa de Iarnă” revine cu faza finală. Primele meciuri programate vor conta pentru a doua serie valorică din această competiție. Începând cu ora 12:00, pe stadionul Joma Arena (teren sintetic) din Chișinău vor juca echipele Dacia Buiucani - Iskra, iar în cel de-al doilea duel al zilei se vor confrunta formațiile CF Univer - FC Victoria, de la ora 14:00 pe Stadionul Orășenesc din Comrat. Amintim, competiția este organizată de Federația Moldovenească de Fotbal și are ca scop pregătirea echipelor pentru Faza a II-a a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal. Toate meciurile vor fi transmise în direct de ligatv.md și de postul de televiziune WeSport TV.

 

Echipele au fost repartizate în două eșaloane diferite numite Seria I (formațiile ce s-au clasat pe prima și a doua poziție în Seria A și Seria B din faza preliminară) și Seria II (echipele care s-au poziționat pe locurile 3-4 în faza preliminară). În Seria I participă formațiile: FC Zimbru, FC Florești, CF Saksan și CSF Spartanii-Sportul. Seria II este completată de echipele: Dacia Buiucani, FC Victoria, CF Univer și FC Iskra.

 

Meciurile din Seria I, 15 februarie:

FC Zimbru - CSF Spartanii-Sportul. Ora 12:00. CHIŞINĂU, STADIONUL ZIMBRU 2

FC Florești - CF Saksan. Ora 14:00. CS REAL SUCCES, CHIȘINĂU

 

Golgheterii competiției sunt: Nicolae ROTARU (Spartanii Sportul) - 4 goluri, Emmanuel ALARIBE (Zimbru), Vasile BÂTLAN (Dacia Buiucani), Serghei ȚURCAN (Spartanii Sportul), Efim TULUC (Iskra) – câte 3 goluri.

 

Programul partidelor pentru faza finală a CUPEI DE IARNĂ - clic pe rubrica MECIURI.

 

Amintim că fază finală a turneului „Cupa de Iarnă” se desfășoară începând cu ziua de astăzi, 14 februarie, până pe 22 februarie.