• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

ȘFA. Prelungirea licențelor de antrenori

08 feb 2024 de Svetlana Tataru

Școala Federală de Antrenori din Moldova anunță deschisă perioada de depunere a dosarelor cu privire la a doua perioadă de prelungire a licențelor pentru cei antrenori care au înregistrat restanțe la momentul depunerii dosarelor în prima instanță.


Perioada de depunere a dosarelor este 08/02/2024 16/02/2024. Dosarele se vor depune în format electronic pe adresa electronică – sfa.fmf.md@gmail.com .

Subiectul mail-ului transmis trebuie să conțină următorul text – NP antrenorului, Cerere prelungire licența (C/B/A/PRO, etc) nr. (se indică nr.licenței). (EX. – Albu Ion, Cerere prelungire licența X UEFA nr.1010)

Pentru a fi eligibil spre prelungire, antrenorul trebuie să posede certificate eliberate de către ȘFA, care confirmă faptul că acesta are adunate 15h/credite, timp de 3 ani diferiți de activitate în calitate de antrenor. Dosarul se depune on-line și trebuie să conțină următoarele: 

- Copie scan diploma de antrenor 
- Copie scan licența de antrenor 
- Copie scan buletin de identitate antenor 
- Copie scan a celor 3 certificate, în cazul în care certificatele nu au fost ridicate de la ȘFA, este obligatoriu de indicat data cursului la care a participat antrenorul 
- Copie scan, bon de plată pentru prelungirea licenței (prețurile sunt indicate aici)
- Copie scan a acordului cu privire la prelucrarea datelor personale 
- Copie scan a declarației de integritate 
- Poză coloră, varianta digitală (format 3x4)

La ridicarea licenței va fi nevoie de prezența fizică a antrenorului-solicitant, cu tot dosarul sus anunțat, precum și prezentarea obligatorie a carnetului de antrenor pentru a fi completat și vizat pentru următorii 3 ani.

Prelungirea licenței se face ca și până acum, pentru o perioadă de 3 ani, astfel, licențele prelungite în această sesiune vor fi valabile până la data de 31/12/2026. Rechizitele bancare pentru efectuarea plății pentru prelungirea licenței sunt:

Denumirea - Federația Moldovenească de Fotbal 
Adresa juridică – MD-2012, mun.Chișinău, str.Tricolorului, nr.39 
Codul fiscal – 1009620000480 
Codul TVA – 0505997 
Telefon – 022-21-03-90 
MD09ML000000002251300617 
BC „Moldindconbank” SA Sucursala „Stabil” Chișinău

 

Taxele pentru instruirea și prelungirea licenței de antrenor îl puteți găsi AICI.

ACHITAREA SE FACE ÎN LEI MOLDOVENEȘTI LA CURSUL BNM LA DATA ACHITĂRII, PRIN WEB INTERNET BANKING (LA DESTINAȚIA PLĂȚII SE INDICĂ OBLIGATORIU NUMELE PRENUMELE ANTRENORULUI ȘI LICENȚA SAU LA SEDIUL CENTRAL FMF, ÎN CONTABILITATE LA ETAJUL 2).