• Fii alături de Echipa Țării

Juniori (Competiții)

Futsal U19. CS Atletic Strășeni, câștigătoarea turneului pentru juniori

05 ian 2024 de Svetlana Tataru
GALERIE

În perioada 4-5 ianuarie, Futsal Arena din Ciorescu a găzduit Turneul la futsal pentru juniori la categoria de vârstă sub 19 ani. CS Atletic Strășeni a reușit să se impună în finala competiției în fața formației FC Ciorescu cu 2-0, iar FC Fîrlădeni a ocupat poziția a treia în clasament după victoria contra Real Succes-1.

 

Opt echipe divizate în 2 grupe au luptat pentru titlul de campioană printre care: Real Succes-1, CS Atletic Strășeni, CSF Alravo Sîngera, FC Steaua Ialoveni (toate din Grupa A) și Real Succes-2, ȘSSF N2 - CFCJ Voran, FC Ciorescu, FC Fîrlădeni (toate din Grupa B).

 

În finală, CS Atletic Strășeni a demonstrat o performanță remarcabilă învingând FC Ciorescu cu un rezultat de 2-0. Pe de altă parte, FC Fîrlădeni a obținut locul 3, după duelul cu Real Succes-1, partidă ce s-a încheiat cu scorul de 2-0.

 

Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat Vlad Slavinschi (FC Ciorescu), iar cel mai bun jucător - Alexei Tumuruc (CS Atletic Strășeni).

 

Turneul de Futsal U19 de la Arena Ciorescu reprezintă un eveniment memorabil, evidențiind viitorul promițător al fotbalului în rândul tinerilor talentați. 

 

Amintim că scopul principal al competiției este selecția pentru echipa națională de futsal a Moldovei sub 19 ani.

 

Felicitări echipei CS Atletic Strășeni pentru victoria bine meritată și tuturor participanților pentru contribuția lor la acest spectacol sportiv de excepție. 

foto: Anna Rotary