• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Florești. Gala Fotbalului 2023

25 dec 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Gala Fotbalului 2023 a adus momente de bucurie și recunoaștere pentru membrii Asociației Raionale de Fotbal Florești. Evenimentul, care a avut loc recent, a fost un prilej de sărbătoare pentru echipele, jucătorii și arbitrii care s-au evidențiat în Campionatele naționale de fotbal.

 

Cele 9 formații participante în Campionatul raional au fost răsplătite pentru eforturile lor. Fiecare echipă a primit câte o minge, o diplomă și o jucărie-simbol a anului viitor, marcând astfel contribuția lor la promovarea fotbalului în zonă. De asemenea, s-au acordat premii celor mai buni jucători, recunoscându-le performanțele. Printre laureați se numără:

Cel mai bun portar - Igor Coșciug (La Iepurași Lunga) 

Cel mai bun fundaș - Victor  Zlîdnea (Izvoare)

Cel mai bun mijlocaș - Nicolae Roizman (La Iepurași Lunga) 

Cel mai bun atacant - Mihail Țurcanu (Năpadova)

Cel mai bun tânăr jucător - Danu Dumitriu (Cașunca)

De asemenea, Veaceslav Murgun a fost desemnat cel mai bun arbitru.

 

Festivitatea a inclus și premierea echipelor de copiii U-11, U-12 și U-16 ale FC/ȘS Florești care s-au clasat pe locul 1 în campionatul R.Moldova Liga A, seria Nord, precum și echipa de fete WU-12 FC Steaua Nordului care a ocupat locul 1 în campionatul R. Moldova la fotbal feminin, Zona Nord.

 

La eveniment au fost prezenți directorul selecționatelor specializate FMF, Alexandru Golban, și vicepreședintele Consiliului raional Florești, Iurie Vlas. În semn de susținere, Federația Moldovenească de Fotbal a oferit Asociației Raionale de Fotbal Florești un set de echipament sportiv ce include tricouri și șorturi, consolidând astfel legăturile strânse dintre comunitatea locală și entitățile sportive de top.

Foto: ARF Florești