• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Glodeni. Gala fotbalului 2023

24 dec 2023 de Reporter FMF
GALERIE

„Gala Fotbalului 2023”, evenimentul de totalizare a rezultatelor obținute la fotbal în raion, a avut loc Glodeni.

La eveniment au fost prezenți președintele raionului, Oxana Albu, vicepreședintele raionului, Ion Cojocari, directorul Școlii Sportive pentru Copii și Juniori, Ion Tudos, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport, Tudor Casauțan, șeful Inspectoratului de Poliție, Ion Bandalac, primari din raion. 

Federația Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată de Vadim Șargarovschi, șeful Serviciului relații cu membrii afiliați FMF.

 

Organizatorul galei, Asociația Obștească „Federația raională de Fotbal” Glodeni, Președinte - Ion Ceaica, a premiat cei mai buni dintre cei buni: jucători de fotbal, antrenori, arbitri, veterani ai sportului rege și agenți economici, care susțin necondiționat tinerii sportivi din raion.

 

Președintele raionului, Oxana Albu și-a exprimat recunoștința față de promotorii fotbalului, pentru profesionalism, devotament și implicare conștiincioasă în competițiile sportive: 

„Prin muncă asiduă, responsabilitate sporită și perseverență în organizarea și desfășurarea meciurilor de fotbal - sportul rege, contribuiți la promovarea fotbalului în raionul Glodeni”.