• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Comitetul Executiv. Deciziile din 15 decembrie 2023

16 dec 2023 de Sandu Grecu

Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal, din data de 15 decembrie 2023, convocat în conformitate cu Statutul FMF, și-a desfășurat ședința de lucru cu participarea a 15 din 18 membri. Ședința a avut loc la Casa Fotbalului din Chișinău.

 

Comitetul Executiv a adoptat următoarele decizii importante:

 

1. A aprobat Regulamentul Turneului „Cupa de Iarnă” 2024, conform proiectului prezentat de Anatolie Ostap, președintele Comitetului de Competiții al FMF.

2. A decis modificarea Anexei nr. 6 din Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la fotbal, conform proiectului prezentat de Anatolie Ostap, președintele Comitetului de Competiții al FMF.

3. A aprobat Raportul de activitate al Departamentului de Dezvoltare Tehnică al FMF pentru anul 2023, prezentat de Dănuț Oprea, director tehnic al FMF.

4. A aprobat Raportul Comitetului de Antrenori al FMF prezentat de Anatolii Teslev, vicepreședintele Comitetului de Antrenori al FMF.

5. A aprobat Planul de activitate al Oficiilor Regionale de Dezvoltare pentru anul 2024 prezentat de Dănuț Oprea, director tehnic al FMF.

6. A aprobat Bugetul FMF planificat pentru anul 2024, conform proiectului prezentat de Ludmila Tabacaru, contabil-șef al FMF.

7. A aprobat repartizarea suportului către cluburile (echipele) participante în Campionatul Național la fotbal feminin, ediția 2022-2023, potrivit formulei prezentate de Dănuț Oprea, director tehnic al FMF.

8. A aprobat organizarea și desfășurarea evenimentului „Gala Laureaților Fotbalului Moldovenesc 2023” în format televizat. Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal, din data de 15 decembrie 2023, convocat în conformitate cu Statutul FMF, și-a desfășurat ședința de lucru cu participarea a 15 din 18 membri. Ședința a avut loc la Casa Fotbalului din Chișinău.