• Fii alături de Echipa Țării

Reprezentanții presei și oficialii FMF s-au întâlnit la un nou offline

14 dec 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Astăzi, la Casa Fotbalului, s-a desfășurat o întâlnire deosebită în format offline a conducerii FMF cu reprezentanții presei. Evenimentul a fost onorat de prezența a peste 20 de jurnaliști specializați în diferite domenii, dar care și-au dorit să afle lucruri noi despre fotbal ca fenomen social.

 

În cadrul acestei sesiuni de comunicare au fost prezenți oficialii Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), inclusiv președintele FMF, Leonid Oleinicenco, secretarul general al FMF, Serghei Butelschi și directorul tehnic al FMF, Dănuț Oprea. Aceștia au prezentat informații și au răspuns întrebărilor presei cu privire la evoluția fotbalului în Moldova, strategiile viitoare și alte subiecte relevante din lumea fotbalistică, inclusiv partea socială a fotbalului, una destul de importantă ca impact în ultimii ani.

 

Federația Moldovenească de Fotbal își exprimă recunoștința pentru reprezentanții presei, care și-au arătat interesul pentru noi cunoștințe despre fotbalul moldovenesc și pentru colaborarea fructuoasă în comunicarea evenimentelor și inițiativelor FMF.

 

foto: Aurelia Ciobanu