• Fii alături de Echipa Țării

Andrian Ixari, la 50 de ani

04 dec 2023 de Reporter FMF

Directorul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal, Andrian Ixari, își sărbătorește astăzi cea de-a 50-a aniversare!

 

Admirăm dedicarea neîntreruptă și pasiunea pentru fotbal, ce au contribuit semnificativ la dezvoltarea fotbalului în țara noastră. Mulțumim pentru contribuția valoroasă și pentru tot efortul depus în promovarea sportului nostru drag. 

Federația Moldovenească de Fotbal, din numele întregii comunități fotbalistice, îi urează omagiatului multă sănătate, fericire alături de oamenii dragi și să continue să inspire și să ghideze dezvoltarea fotbalului în țară!

 

La mulți ani!

 

 

Andrian Ixari activează la FMF din anul 1996. Din anul 2019 este Director Executiv FMF.  

 

”Până în iulie 1996, când am absolvit Facultatea de Limbi Moderne, eram în căutare de job. Am bătut la ușa mai multor întreprinderi, până am aflat întâmplător că FMF căuta un traducător de limbă engleză, mai ales că la Chișinău urma să vină Naționala Angliei. La începutul lunii august 1996, m-am dus la vechiul sediu al FMF, la o convorbire cu președintele de atunci, Petru Comendant. Am discutat, am acceptat să lucrez o perioadă de testare, iar în scurt timp am fost angajat. Sunt peste 27 de ani de atunci...”,

a declarat Adrian Ixari pentru FMF.md.  

 

Mai multe informații despre omagiat găsiți AICI