• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal în școli. Donațiile FMF la final de an

30 noi 2023 de Reporter FMF
GALERIE

Tradițional, la final de an, Federația Moldovenească de Fotbal a dat startul maratonului de donație a echipamentului sportiv instituțiilor de învățământ din Republica Moldova, care au deschis în acest an clase de fotbal în cadrul Proiectului “Fotbal în Școli” - cel mai mare proiect social-sportiv din Republica Moldova.

 

Echipa FMF, reprezentată de managerul Grassroots, Valentin Chicu și managerul de dezvoltare fotbal pe plajă, futsal și socca, Serghei Ursul, au vizitat clasa a 5-a specializată de fotbal din Liceul Teoretic "Nicolai Gogol" din mun. Chișinău. La eveniment a participat Ana Zatușevschi, Manager PR și evenimente din cadrul Moldtelecom.


Pe lângă echipamentul sportiv, destinat clasei de fotbal, cei 16 elevi și profesorul-antrenor Vlad Stoianov au avut parte și de surprize din partea partenerului FMF - compania Moldtelecom - în semn de încurajare de a practica fotbalul în continuare și de a dezvolta abilitățile sportive.

 

Un set de echipament conține 9 piese, inclusiv șorturi, pantaloni, vestă, tricouri, vestă de ploaie, geacă de iarnă, jambiere și un rucsac.

 

Până la finele acestui an, alte 3 clase specializate de fotbal vor beneficia de echipament sportiv din partea FMF.


Actualmente, în Republica Moldova sunt create 35 de clase specializate de fotbal în 21 de instituții de învățământ.