• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Under 21. Ultimele pregătiri înainte de meciul cu Gibraltar

20 noi 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Naționala de tineret a Moldovei este în ultimele pregătiri pentru meciul cu Gibraltar din cadrul preliminariilor Campionatului European 2025. Tricolorii mici vor juca mâine, 21 noiembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune WE Sport începând cu ora 18.00. Vă prezentăm în Galerie câteva imagini de la antrenamentul din această seară, care a avut loc la CPSN de la Vadul lui Vodă.

 

Amintim că Moldova U21 a debutat cu dreptul în preliminariile Campionatului European, ediţia 2023-2025, învingând Gibraltar în deplasare cu 3-1. Reprezentativa noastră evoluează în grupa C, din care mai fac parte Țările de Jos, Suedia, Georgia, Macedonia de Nord și Gibraltar. Echipa pregătită de selecționerul Ștefan Stoica a jucat 5 partide în această campanie:

Gibraltar - Moldova 1-3

Țările de Jos - Moldova 3-0

Moldova - Georgia 0-1

Suedia - Moldova 4-0

Moldova - Macedonia de Nord 2-1

 

După 5 etape, Moldova ocupă locul 4 în grupa C, cu 6 puncte, fiind depășită de Suedia șI Georgia care sunt la egalitate de puncte, 7 la activ, dar și de Țările de Jos, care au 12 puncte.

 

Calendarul meciurilor Naționalei U21 în preliminariile EURO 2025

 

Câștigătoarele celor 9 grupe preliminare și cele mai bune 3 echipe de pe locul 2 (nu se vor lua în calcul meciurile cu formația de pe locul 6) se vor califica la turneul final. Celelalte 6 echipe, care vor termina pe locul doi în grupe, vor juca în etapa play-off, în noiembrie 2024, și vor stabili ultimele 3 formații calificate la turneul final. Gazda turneului final, Slovacia, este calificată direct la EURO 2025.

 

Citește și...

Lotul Naționalei U21 pentru meciul cu Gibraltar

BILETE la meciul MOLDOVA - GIBRALTAR