• Fii alături de Echipa Țării

Start înscrierilor în programul UEFA Disney Playmakers

11 dec 2023 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a dat startul unei noi serii de înscrieri în proiectul UEFA Disney Playmakers. Programul este destinat școlilor sportive și cluburilor de fotbal feminine din Republica Moldova care pot forma o grupă de fete (minim 20 – maxim 30), cu vârste cuprinsă între 5-8 ani. De asemenea, sunt solicitați și 2 mentori care vor participa la o serie de instruiri organizate ulterior de echipa FMF.

 

Cluburile sportive, Școlile Sportive și echipe de fotbal feminin care doresc să participe în program se pot înscrie până la data de 24 Decembrie 2023. Cererile depuse vor fi ulterior analizate și aprobate, numărul instituțiilor care vor fi acceptate în proiect fiind LIMITAT!

 

În primele sesiuni, Playmakers se concentrează pe consolidarea încrederii fetelor în forțele proprii, încurajând gândirea creativă și socializarea. Ședințele ulterioare introduc fetele în abilitățile de bază ale fotbalului, dar programul continuă să pună accentul pe distracția sportivă.

 

CUM TE POȚI ÎNSCRIE:

1.     Faceți cunoștința cu Proiectul UEFA Playmakers Programme AICI

2.     Studiați Acordul de colaborare în domeniul organizării activităților în cadrul proiectului „UEFA Playmakers Programme” pentru anii 2024 – 2027 unde sunt menționate toate cerințele și condițiile AICI

3.     Transmiteți o cerere de participare până data de 20 Decembrie 2023 pe adresa de e-mail: natalia.ceban@fmf.md

 

Menționăm că din 2021 până în prezent, proiectul a înregistrat peste 1600 de participante și aproximativ 50 de instructori pregătiți în cadrul celor 5 traininguri.

 

Programul Playmakers reprezintă o inițiativă UEFA și Disney pentru a ajuta mai multe fete din Republica Moldova să joace fotbal. Playmakers folosește o abordare inovatoare de povestire cu personaje Disney pentru a ajuta mai multe fete să se distreze prin fotbal și activități sportive regulate.