• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Acreditări de presă. Under 21. Moldova – Gibraltar

16 noi 2023 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul echipelor de tineret ale Moldovei și Gibraltarului (21 noiembrie, Stadionul Zimbru), din preliminariile Campionatului European Under 21 din 2025.

 

Under 21. Moldova – Gibraltar
21 noiembrie, ora 18:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la acest meci sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 20 noiembrie, ora 10:00. Obligatoriu de indicat numele complet și funcția persoanei, și de atașat copia legitimației pentru fiecare solicitant. 

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la aceste meciuri își vor putea ridica acreditările luni, 20 noiembrie, între orele 12:00 și 14:00, la Casa Fotbalului (Chișinău, str.Tricolorului, 39). Persoană de contact: Svetlana Tataru.