• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala, reunită pentru meciurile cu Albania și Cehia

13 noi 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Jucătorii Naționalei Moldovei au intrat astăzi în cantonamentul de pregătire pentru meciurile cu Albania și Cehia din preliminariile Campionatului European 2024. Partidele sunt programate să se dispute pe 17 noiembrie la Chișinău și respectiv, 20 noiembrie la Olomouc, Cehia.

 

Până la ora publicării acestei știri, 13:30, la Centrul de pregătire a echipelor Naționale de la Vadul lui Vodă au ajuns 23 din cei 25 de jucători convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru aceste 2 meciuri. Doar Vladislav Baboglo și Oleg Reabciuk nu erau încă prezenți. Baboglo se află deja pe teritoriul Moldovei și urmează să ajungă în curând la CPSN de la Vadul lui Vodă, în timp ce Reabciuk, care a avut aseară meci în campionatul Rusiei, are de parcurs un traseu mai lung cu avionul și se va alătura echipei în această după-amiază. La ora 18:00, tricolorii vor efectua primul antrenament din acest cantonament.

 

Lotul Moldovei AICI.

 

Moldova va întâlni Albania pe 17 noiembrie, de la ora 19:00, la Chișinău, iar apoi, pe 20 noiembrie, de la ora 21:45, va juca în deplasare, cu Cehia, la Olomouc, în ultima partidă din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024.