• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Spartanii Sportul - CSF Bălți

11 noi 2023 de Reporter FMF

CSF Spartanii Sportul şi CSF Bălţi se întâlnesc astăzi, de la ora 13:00, în cel de-al doilea meci al etapei a 12-a din Super Liga, ediţia 2023/2024. Partida de la Suruceni va fi transmisă în direct de platforma media ligatv.md și de postul de televiziune We Sport.     

 

Spartanii Sportul - CSF Bălți

 

11 noiembrie. Suruceni, stadionul sătesc

Arbitru: Iurii COVTUN

Asistenți: Denis BORISOV și Igor REABOCULI

Al 4-lea oficial: Dumitru MUNTEAN

 

Spartanii Sportul: 1.Victor BUGA, 5.Alexei CIOPA, 6.Vasile LUCHIȚĂ, 11.Gheorghe SPÎNU, 14.Ocante George VIEIRIA TOTO, 16.Ion GHIMP, 17.Sorin CHELE, 19.Victor BEȘETI, 23.Pavel NAZARI, 24.Serghei ȚURCAN, 25.Nicolae ROTARU

Rezerve: 12.Valentin MATVEEVICI, 4.Marc Anderson KOUADJO, 8.Hamed Dublan SANE, 18.Gheorghe BRÂNZANIUC,

Antrenor: Viorel COJOCARU

 

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 2.Medina Alvaro BELY, 6.Nathanael BONGO MBOUROU, 7.Federico NSUE NGUEMA, 8.Ruslan CHELARI, 9.Vadim YAKOVLEV, 10.Andre DA SILVA, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 21.Petru NEAGU, 30. KLEITON

Rezerve: 1.Artur NAZARCIUC, 3.Vladislav BOICO II, 17.Serghei MIȘCOV, 19.Cristian PĂSCĂLUȚĂ, 22.Abbey AGBODZIE, 29.Peter EDEMA, 35.Denis JANU,  44.Artur FOCA, 64.Sebastian Creciun

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Cele două formaţii s-au întâlnit o singură data în Super Liga. În etapa a 5-a, CSF Bălţi şi Spartanii Sportul au remizat, scor 1-1. Formaţia lui Veaceslav Rusnac a deschis scorul în minutul 50 prin atacantul ucrainean Serhii Molochko, iar echipa antrenată atunci de Vlad Goian a egalat în minutul 86 prin mijlocaşul Pavel Nazari. Cele două echipe s-au întâlnit şi în Liga 1, ediția 2020/2021. Bălţenii s-a impus cu 4-0 pe teren propriu, iar Spartanii Sportul și-a luat revanșa în retur când s-a impus cu 4-2.

 

Spartanii Sportul mai păstrează şanse de a ajunge în faza a doua, însă pe lângă programul complicat până la final, echipa antrenată de Viorel Cojocaru depinde şi de rezultatele Daciei Buiucani şi a formaţiei FC Floreşti. Gazdele nu se vor putea baza în acest meci pe Roman Şumchin şi Igor Arhirii. Atacantul de 30 de ani şi fundaşul de 26 de ani sunt suspendaţi.

 

Spartanii Sportul rămâne singura participantă a Super Ligii care nu a câştigat niciun meci în 11 etape. Două remize şi 9 înfrângeri, acesta este bilanţul gazdelor de astăzi. Mai mult decât atât, echipa condusă de Viorel Cojocaru a pierdut toate cele 5 partide jucate la Suruceni, iar etapa trecută a fost foarte aproape să învingă în deplasare pe Dacia Buiucani. Partida s-a încheiat în cele din urmă la egalitate, scor 1-1. Sorin Chele a deschis scorul în minutul 15, iar Dumitru Bivol a restabilit egalitatea în minutul 90+4.

 

De partea cealaltă, CSF Bălţi şi-a asigurat deja calificarea în faza a doua, însă mai speră să ajungă mai sus de locul 5 în ultimele 3 etape. În aceste condiţii, bălţenii au nevoie ca de aer de cele 3 puncte puse în joc. CSF Bălţi are 2 victorii în deplasare în prima fază a compionatului: 5-1 cu Dacia Buiucani şi 3-2 cu FC Floreşti. La polul opus sunt înfrângerile cu Milsami, Zimbru şi Sheriff.

 

În ultima partidă a Super Ligii, CSF Bălţi a pierdut cu 0-1 în faţa Zimbrului, însă a ratat câteva ocazii pe final. Într-un interviu acordat imediat după partida din 5 noiembrie, mijlocaşul de creaţie Daniel Danu a declarat că bălţenii sunt în continuare motivaţi să câştige meciurile rămase până la final. Veaceslav Rusnac nu are jucători suspendaţi pentru acest meci.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.