• Fii alături de Echipa Țării

PRIMELE CLASE SPECIALIZATE DE FOTBAL, LA UNGHENI

25 dec 2019 de Sandu Grecu

Președintele FMF, Leonid Oleinicenco a avut astăzi o întrevedere cu Ghenadi Mitriuc (foto), președinte al raionului Ungheni. 

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre implementarea Strategiei FMF în raionul Ungheni, unul dintre raioanele cu tradiții în fotbalul moldovenesc. 

 

Leonid Oleinicenco: 

 

”Împreună cu președintele raionului, Ghenadi Mitriuc și cu președintele Asociației raionale de fotbal, Petru Langa am identificat soluții și am stabilit pașii următori pentru implementarea claselor specializate de fotbal începând cu anul viitor, 2020. Președintele raionului ne-a dat asigurări că vom avea tot suportul Consiliului raional în vederea realizării proiectelor școlare din Strategia noastră.”

 

Petru Langa:

 

 ”Muncim chiar și în zilele de sărbătoare pentru că ne dorim ca raionul Ungheni să fie un exemplu de formare a claselor de fotbal în școlile din țară.”

 

Ungheni este unul dintre cele mai active raioane în implementarea noii Strategii FMF, alăturându-se cu succes la Proiectul ”Educație fizică și fotbal” – lecții de fotbal în clasele primare, dar și la etapa a 3-a de dezvoltare a fotbalului juvenil din Republica Moldova - formarea claselor sportive specializate de fotbal.