• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

Refresh Course pentru antrenorii cu licența B UEFA

03 noi 2023 de Svetlana Tataru

În conformitate cu cerințele Convenției UEFA de recunoaștere a calificării antrenorilor, Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal, în colaborare cu Școala Federală de Antrenori, vă invită să participați la un webinar pentru antrenori, programat pentru data de 13 noiembrie.

Cursul se va desfășura online, prin intermediul platformei Zoom, pentru a asigura accesibilitatea maximă a participanților. Lectorul care va susține sesiunea de instruire este Nicolae Bunea, iar tema abordată va fi „Principii de organizare a jocului în defensivă. Zona Verde".


Refresh course-ul este destinat antrenorilor de categoria B UEFA și oferă oportunitatea de a actualiza cunoștințele în domeniul antrenamentului sportiv.

 

Perioada de înregistrare pentru acest curs este de 4-10 noiembrie 2023. Cursul este gratuit pentru cei care participă pentru prima dată la un refresh course în acest an calendaristic. Pentru cei care doresc să urmeze repetat un curs pe parcursul aceluiași an, vor achita 10 EUR. Plata poate fi efectuată prin intermediul contabilității FMF sau prin internet banking.

Înregistrarea pentru curs se face prin trimiterea unui e-mail la adresa școlii sfa@fmf.md, în care se furnizează informații precum numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul de licență și alte detalii relevante.

FMF încurajează antrenorii să participe la acest refresh course pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și a contribui la dezvoltarea sportului în Republica Moldova.