• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Declarațiile selecționerului Nicolae Bunea după remiza cu Letonia

31 oct 2023 de Svetlana Tataru

Declarațiile antrenorului echipei naționale feminine a Moldovei, Nicolae Bunea, după cel de-al patrulea meci din cadrul preliminariilor Ligii Națiunilor 2023/24. Partida contra selecționatei Letoniei, disputată la Chișinău, s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Golurile echipei noastre au fost marcate de Felicia Guțu, Nadejda Colesnicenco și Veronica Cojuhari. 

 

„Astăzi am arătat un meci extraordinar, am construit, am jucat, ne-am apărat. Am obținut un rezultat pozitiv, dar cred că am meritat mai mult. Probabil că astfel de momente sunt necesare pentru a deveni mai buni. Avem progrese la fazele de atac. Ne-a derutat cartonașul roșu al Danielei Mardari și am încasat două goluri la scorul de 3-1, când conduceam. Fetele s-au dedicat la 110 procente pe teren. Sunt mândru de prestația lor. Ne bucurăm că Margarita Panova s-a alăturat din nou echipei. Le așteptăm și pe Irina Topal și Natalia Munteanu. Cred că o dată cu revenirea lor vom deveni și mai puternici.”

a declarat selecționerul Nicolae Bunea pentru fmf.md.

 

Amintim că Moldova face parte din Liga C, grupa C1 a preliminariilor Ligii Națiunilor, ediția 2023/24, alături de Andorra, Letonia și Malta. Următoarea partidă, echipa noastră o va juca la Chișinău, pe 1 decembrie cu reprezentativa Maltei, începând cu ora 16:00, pe stadionul Zimbru din capitală.

foto: Anna Rotary