• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Declarațiile antrenorului Nicolae Bunea după meciul cu Letonia

28 oct 2023 de Svetlana Tataru

Declarațiile antrenorului echipei naționale feminine a Moldovei, Nicolae Bunea, după cel de-al treilea meci din cadrul preliminariilor Ligii Națiunilor 2023/24. Partida disputată pe The Zemgale Olympic Center din Jelgava s-a încheiat cu victoria țării-gazdă, Letonia, scor 5-0.

 

„Din păcate ne întoarcem cu un rezultat negativ. Suntem supărați, dar cred că scorul de pe tabela de marcaj nu reflectă tot ce s-a întâmplat pe teren. Am fost organizați în defensivă, fetele au avut atitudine, dar neatenția la fazele fixe și unele greșeli individuale au dus la acest rezultat. Vom juca peste 3 zile, cu aceeași selecționată, destul de puternică. Vom încerca să facem un meci bun marți. Se simte lipsa Nataliei Munteanu, capitanul echipei, dar muncim mult la acest capitol și sperăm să scoatem un rezultat pozitiv.”,

a declarat selecționerul Nicolae Bunea pentru fmf.md.

 

Amintim că Moldova face parte din Liga C, grupa C1 a preliminariilor Ligii Națiunilor, ediția 2023/24, alături de Andorra, Letonia și Malta. 

Următorul meci, echipa noastră îl va juca la Chișinău, pe 31 octombrie. Moldova va întâlni din nou formația Letoniei. Partida este programată pentru ora 18:00 pe stadionul Zimbru din Chișinău.

 

Citește și...

Bilete la meciul Moldova - Letonia

Naționala, reunită pentru meciurile cu Letonia

Declarațiile selecționerului Nicolae Bunea, înainte de meciul cu Letonia

Fotbal feminin. Naționala a ajuns în Letonia