• Fii alături de Echipa Țării

Turneul Republican de Fotbal „Cupa Guvernului” și-a desemnat câștigătoarea

27 oct 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării au organizat pe stadionul Zimbru din capitală finala turneului Republican de Fotbal „Cupa Guvernului". Echipa Liceului Teoretic „Boris Ianocoglo" din Copceac s-a ales cu trofeul competiției, după victoria obținută în meciul cu elevii Liceului Teoretic „Iu. Hasdeu" din Chișinău.

La această etapă a turneului „Cupa Guvernului" au participat peste 60 de elevi cu anul nașterii 2008-2009, din șase instituții de învățământ din Republica Moldova.

Vă prezentăm clasamentul final al turneului Cupa Guvernului 2023:
Locul I -  Liceul Teoretic „Boris Ianocoglo", s.Copceac
Locul II -  Liceul Teoretic „Iu. Hasdeu", mun. Chișinău
Locul III - Liceul Teoretic „M. Eminescu", mun. Bălți
Locul IV - Liceul Teoretic „Olimp”, or.Sângerei
Locul V - Gimnaziul „St. cel Mare", or. Nisporeni și IP LT „M. Sadoveanu", s. Fârlădeni, r-nul Căușeni

La ceremonia de premiere a echipelor au fost prezenți Șeful Direcției Sport MEC, Petru Mutruc, Secretarul General adjunct al FMF, Nicolae Cebotari, managera Grassroots FMF, Diana Bulgaru și fostul internațional moldovean, Sergiu Chirilov.

La finalul competiţiei toți participanții au primit medalii, diplome, mingi și cadouri din partea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal și a partenerului Moldtelecom, iar câștigătorii marei finale s-au învrednicit cu trofeul Cupa Guvernului.

 

„Cupa Guvernului” reprezintă un eveniment important în viața sportivă a elevilor din Republica Moldova. Competiția contribuie la dezvoltarea fotbalului juvenil în țară și la promovarea unui stil de viață sănătos în rândul copiilor.

foto: Anna Rotary