• Fii alături de Echipa Țării

Sergiu Lisnic, delegat la un meci din Conference League

26 oct 2023 de Svetlana Tataru

Specialiștii calificați din Republica Moldova, reprezentanți ai FMF acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Astfel, Sergiu Lisnic va activa în calitate de Delegat UEFA la meciul dintre FC Spartak Trnava și FC Nordsjaelland, din cadrul grupei H a Conference League, programat pe 26 octombrie, pe stadionul Antona Malatinského din Trnava, cu începere de la ora 22:00. 

 

Federația Moldovenească de Fotbal are în prezent 6 delegați acreditați de UEFA pentru a lucra la meciuri internaționale. Este vorba de Alina Capațîna, Diana Bulgaru, Olesea Berdea, Dragoș Hîncu, Adrian Ixari și Sergiu Lisnic.

 

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!