• Fii alături de Echipa Țării

Noi delegări UEFA pentru reprezentanții FMF

24 oct 2023 de Svetlana Tataru

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal.

 

Igor Șațchii (foto) a fost solicitat de UEFA în calitate observator de arbitri la meciul Sheriff U19 - FK Turan Turkistan, din prima rundă de calificare a UEFA Youth League, competiție destinată celor mai bune echipe de tineret din Europa. Partida va avea loc pe 25 octombrie, la Complexul Sportiv din Tiraspol, începând cu ora 15.00.  

 

Victor Bugenko va lucra în calitate de arbitru de futsal la meciurile din Grupa 8 a Ligii Campionilor la Futsal, Main Round. Partidele dintre Citta di Eboli (Italia), FC Stalitsa Minsk (Belarus), Futsal Klub Lucenec (Slovacia) și Doukas SAC (Grecia) vor avea loc în perioada 24-29 octombrie, în Italia.

 

Svetlana PATRAȘ a fost numită în calitate de observatoare de arbitri la meciurile din cadrul grupei B5 a Campionatului European la fotbal feminin WU19, ediția 2024. Turneul se va desfășura între 25 - 31 octombrie în Bulgaria.

 

Arbitra Oxana CRUC, ajutată de asistenta Ana BAHCIVANJI vor deservi partidele din grupa B4 a Campionatului European la fotbal feminin WU19, ediția 2024, programate în perioada 25 - 30 octombrie, în Armenia

 

Olesea Berdea a fost solicitată de UEFA în calitate de delegat în cadrul mini-turneului grupei A5 a Campionatului European la fotbal feminin WU19, ediția 2024. Meciurile vor avea loc în perioada 25 - 30 octombrie, în Suedia.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.