• Fii alături de Echipa Țării

Arbitraj. Primul cantonament de pregătire a arbitrilor de futsal

17 oct 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Departamentul de arbitri al FMF și Comitetul de Arbitri (CA) au organizat, în perioada 14-15 octombrie, primul cantonament de pregătire a arbitrilor în vederea reluării campionatului Republicii Moldova la futsal.

 

Programul sesiunii a inclus testări teoretice și fizice, analize video complexe alături de membrii Departamentului de arbitri al FMF și ai Comitetul de Arbitri (CA), printre care și arbitrul FIFA, Victor Bughenko.

 

În lista arbitrilor de futsal s-au alăturat Gabriel Tupicica și Petru Stoianov. Iată cine sunt arbitrii care au participat la cantonamentul din Vadul lui Vodă:

Arbitri: Victor Bughenco, Ruslan Muntean, Denis Ivlev, Dumitru Plămădeală, Valeriu Minciuna, Petru Stoianov, Vlad Marin, Serghei Pascaru, Ruslan Bordan, Gabriel Tupicica.

 

Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de către președintele Ligii Profesioniste de Futsal (LPFM), Alexandru Golban, Secretarul General LPFM, Vladimir Colbasiuc, șeful Departamentului de Arbitri ai FMF, Anatol Bodean, și membrul Comitetului Arbitrilor FMF, Valeriu Robu.