• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Under 21. Tineretul pregătit de luptă. Vezi imagini de la antrenament

11 oct 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Naționala de tineret a Moldovei se află în plin proces de pregătire pentru meciurile cu Suedia și Macedonia de Nord, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2025. Tricolorii mici vor juca în deplasare cu Suedia, pe 13 octombrie, apoi pe teren propriu, cu Macedonia de Nord, pe 17 octombrie. Vă prezentăm în Galerie imagini de la penultimul antrenament, care a avut loc la CPSN de la Vadul lui Vodă înainte de plecarea în Suedia.

 

Amintim că Moldova U21 a debutat cu dreptul în preliminariile Campionatului European, ediţia 2023-2025, învingând Gibraltar în deplasare cu 3-1. Reprezentativa noastră evoluează în grupa C, din care mai fac parte Țările de Jos, Suedia, Georgia, Macedonia de Nord și Gibraltar. Primul meci de acasă, tricolorii mici l-au disputat pe 12 septembrie împotriva echipei similare a Georgiei. Partida de pe stadionul Zimbru din Chișinău s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea oaspeților.

 

BILETE la meciul MOLDOVA - MACEDONIA DE NORD (clic)

 

Calendarul meciurilor Naționalei U21 în preliminariile EURO 2025

 

Câștigătoarele celor 9 grupe preliminare și cele mai bune 3 echipe de pe locul 2 (nu se vor lua în calcul meciurile cu formația de pe locul 6) se vor califica la turneul final. Celelalte 6 echipe, care vor termina pe locul doi în grupe, vor juca în etapa play-off, în noiembrie 2024, și vor stabili ultimele 3 formații calificate la turneul final. Gazda turneului final, Slovacia, este calificată direct la EURO 2025.

 

Citește și...

Lotul Naționalei U21 pentru meciurile cu Suedia și Macedonia de Nord

 

foto: Oleg Bilsagaev