• Fii alături de Echipa Țării

Reprezentanți ai FMF, delegați în Europa

11 oct 2023 de Svetlana Tataru

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal.

 

Igor Șațchi (foto) a fost solicitat de UEFA în calitate observator de arbitri la meciul Luxemburg - Ucraina, din preliminariile Campionatului European U21, ediția 2025. Partida se va disputa pe 12 octombrie, la 19.30, pe Stadionul Emile Mayrisch din Esch-sur-alzette, Luxenburg.  

 

Observatorul de arbitri UEFA, Olga Tanschi va activa în cadrul meciurilor din Grupa A3 a Campionatului European WU17, ediția 2024. Mini-turneul se va desfășura în Italia, în perioada 9 - 15 octombrie 2023.

 

Alina Capațîna va lucra ca delegat UEFA la un meci din runda a doua a UEFA Women's Champions League 2023/2024. Partida este programată pentru 11 octombrie între echipele Apollon Ladies FC din Cipru și SL Benfica din Portugalia, cu începere la ora locală 16:00, pe stadionul Tsirion din Limassol, Cipru.

 

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților Federației Moldovenești de Fotbal acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF organizează constant cursuri de perfecționare pentru angajații săi și promovează fotbalul, indiferent de gen sau etnie. Fotbalul este pentru toți!