• Fii alături de Echipa Țării

FIS. Inaugurarea terenului sportiv la LT „Grigore Vieru” din Bacioi

26 sep 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) anunță despre inaugurarea unui nou teren sportiv cu suprafață artificială la LT „Grigore Vieru” din comuna Bacioi. Aceasta reprezintă o realizare semnificativă în cadrul proiectului „Fotbal în Școli" și evidențiază angajamentul FMF de a dezvolta fotbalul la nivel școlar și comunitar în întreaga țară. La ceremonia de deschidere a fost prezent și Dănuț Oprea, director tehnic FMF și Dumitru Palade, șeful departamentului transformare digitală și IT al FMF.

La festivitatea de inaugurare a participat primarul din Băcioi, Ilie Leahu, dar și numeroși membri ai comunității locale.

Federația Moldovenească de Fotbal a fost un partener esențial în realizarea proiectului, furnizând covorul artificial de înaltă calitate pentru teren. Întreaga construcție a fost posibilă datorită sprijinului financiar din partea Primăriei Bacioi.

Proiectul „Fotbal în Școli" reprezintă un parteneriat între FMF, MEC, APL și unitățile de învățământ din Moldova, având drept scop implicarea activă a elevilor în activități sportive și promovarea unui stil de viață sănătos. Terenul sportiv din Bacioi este o realizare importantă în acest efort comun.