• Fii alături de Echipa Țării

Grassroots Week. Concurs cu premii

24 sep 2023 de Reporter FMF

Fotbalul reprezintă activitatea recreațională a unui număr incomensurabil de persoane din toată lumea. Este un instrument excepțional pentru integrarea socială și un excelent mod de exprimare. Unul din principalele obiective strategice ale Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) este dezvoltarea și extinderea fotbalului Grassroots - fotbalul făcut pentru oricine, jucat de către oricine, oriunde.

 

Cel mai bun mod de a atrage noi jucători în acest sport este de a le oferi acces la fotbal în mediul lor indiferent de vârsta, sex, condiție fizică, culoare a pielii, religie sau etnie. Sub acest aspect, în perioada 24-30 septembrie, FMF organizează Săptămâna Grassroots Moldova, ediția 2023. Acest eveniment are drept scop promovarea modului sănătos de viaţă, a practicării fotbalului printre amatori, precum și implicarea societăţii în organizarea şi desfăşurarea activităţilor în aer liber.

 

Urmare celor enunțate, FMF vă îndeamnă să întreprindeți acțiunile necesare pentru organizarea și desfășurarea, în perioada respectivă, a activităților fotbalistice la nivel local pentru a acorda unui număr cât mai mare de oameni șansa de a descoperi fotbalul, de a juca fotbal, fără discriminări sau fără nevoia de proiecte majore de infrastructură.

 

Totodată, în premieră, cu ocazia Săptămânii Grassroots Moldova, FMF va organiza un CONCURS, în urma căruia vor fi desemnați cei mai activi profesori-antrenori și cele mai active instituții de învățământ.

 

Regulament Concurs (rom)

Regulament Concurs (rus)

 

Învingătorii concursului vor fi premiați cu cadouri din partea FMF.

 

Pentru informații suplimentare privind organizarea și desfășurarea Săptămânii Grassroots Moldova (ediția 2023), persoanele de contact sunt:

Vitali JURAT, Manager regional de dezvoltare (NORD) al FMF (tel. 062100527, ort.nord@fmf.md);

Vitalie LUNGU, Manager regional de dezvoltare (CENTRU) al FMF (tel. 062100526, ort.centru@fmf.md);

Alexei GHEORGHIU, Manager regional de dezvoltare (SUD) al FMF (tel. 062100528, ort.sud@fmf.md);

Iurie COVTUN, Manager regional de dezvoltare (EST) al FMF (tel. 069442015, ort.est@fmf.md).