• Fii alături de Echipa Țării

Invitație la Forumul ”Fotbal în școli”

22 sep 2023 de Sandu Grecu

Anunț pentru Managerii instituțiilor de învățământ participante la Proiectul ”Fotbal în Școli”!

 

Federația Moldovenească de Fotbal, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării, continuă implementarea, în anul de studii 2023-2024, a proiectului ”Fotbal în școli” - cel mai mare proiect social-sportiv din Republica Moldova.

În acest scop, informăm despre organizarea Forumului "Fotbal în școli. Experienţe şi sfaturi utile", la care sunt invitate să ia parte toate cadrele didactice din instituțiile de învățământ participante la Proiectul ”Fotbal în Școli”.

 

Evenimentul va avea loc pe data de 3 octombrie 2023, de la ora 10:00, la Complexului Sportiv "Futsal Arena FMF" (str. Alexandru cel Bun, nr. 1, com. Ciorescu, mun. Chișinău).

 

Este necesar ca participanții la forum să aibă cu ei echipament sportiv pentru ședințele practice din cadrul evenimentului.

 

Instituțiile de învățământ participante la proiect în anii precedenți vor beneficia de un set de inventar sportiv.

Pentru a recepționa setul de inventar sportiv, instituția de învățământ va prezenta (prin intermediul participantului la eveniment) următoarele lucruri:

1. Contractul de donație, ștampilat și semnat de directorul instituției sau, după caz, de DETS raională/municipală (va fi transmis instituției de învățământ ulterior, cu cel putin 3 zile înainte de eveniment);

2. Factura contabilă, în 2 exemplare originale, ștampilate și semnate de directorul instituției sau, după caz, de DETS raională/municipală (va fi transmisă instituției de învățământ ulterior, cu cel putin 3 zile înainte de eveniment);

 

Vă mulțumim pentru colaborare și vă asigurăm de sentimentele noastre alese!

 

Cu respect, echipa FMF