• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Liga Conferinței, la WE SPORT TV

20 sep 2023 de Sandu Grecu

Liga Conferinței va fi transmisă pe teritoriul Republicii Moldova de canalul TV, WE SPORT. Singurul post de televiziune cu tematică sportivă din țară a preluat drepturile pentru cea de-a treia competiție intercluburi din Europa pentru întreg sezonul 2023/24. Primul meci din UEFA Conference League pe care îl va transmite WE SPORT va fi Slovan Bratislava – KÍ Klaksvík.

 

Slovan Bratislava (Slovacia) – KÍ Klaksvík (Feroe) se va juca joi, 21 septembrie, de la ora 22:00. Partida va fi comentată la WE SPORT de comentatorul Ion Buga.   

 

WE SPORT va transmite câte un meci, cel puțin, din fiecare etapă a fazei grupelor Europa Conference League din această toamnă. Despre transmisiunile partidelor, ora și data, aflați de pe site-ul nostru, fmf.md.

 

Amintim, că celelalte 2 supercompetiții intercluburi de pe bătrânul continent, UEFA Champions League și Europa League, sunt transmise de postul de televiziune Jurnal TV.

Inclusiv meciul dintre campioana Moldovei, Sheriff și italienii de la AS Roma se va vedea la Jurnal TV, joi, 21 septembrie, de la ora 19:45, în comentariul lui Ion Buga și Alexandru Cozer.