• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

LIVE. Fotbal pe plajă. Belarus - Moldova

19 sep 2023 de Svetlana Tataru

Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei se pregătește să joace astăzi primul meci din faza grupei A a Diviziei A de la Euro Beach Soccer League 2023. Echipa noastră se va confrunta cu selecționata similară a Belarusului pe Spiaggia del Lido di Alghero, din orașul Alghero (Italia). 

 

Partida va fi transmisă în direct și poate fi vizionată AICI.

 

Belarus - Moldova

19 septembrie. Ora 13:45. Spiaggia del Lido di Alghero (Italia)

Arbitru: Lukasz Ostrowski (Polonia)

 

Belarus: Mikhail Avgustov, Ihar Bryshtsel, Uladzimir Ustsinovich, Anatoliy Ryabko, Artsemi Drozd, Yahor Hardzetski, Yauheni Novikau, Yuri Piatrouski, Mikita Chaikouski, Aleh Hapon, Ivan Kanstantsinau, Vadzim Bokach

Antrenor: Nicolas Alvarado

  

Moldova: Ruslan Istrati, Dumitru Graur, Nicolae Garanovschi, Grigore Cojocari, Nicolae Ignat, Artiom Turta, Alexandru Sîrghi, Alexandru Eremia, Eugeniu Borovschi, Toader Vieru, Stanislav Moraru, Ion Canciuc

Antrenor: Ruslan Pernai

 

Programul tuturor partidelor în care va evolua selecționata noastră în faza grupei A din Divizia A, îl găsiți aici:

19 septembrie: Belarus - MOLDOVA

20 septembrie: Italia - MOLDOVA

21 septembrie : MOLDOVA – Grecia

 

În sferturile de finală vor accede primele 2 echipe cu cele mai bune rezultate din fiecare grupă. Astfel, doar 8 formații vor continua lupta pentru titlul de campioană. Meciurile pentru locurile 5-15 în clasament se vor juca în faza play-off. Două echipe clasate pe ultimele două poziții în Divizia A vor retrograda în Divizia B.

 

Toate meciurile din Euro Beach Soccer League vor fi transmise în direct pe beachsoccertv.com.

 

Amintim că în 2022, Moldova a obținut calificarea în elita fotbalului pe plajă european grație titlului de campionă a Diviziei B, câștigat la Chișinău.

 foto: https://beachsoccer.com/