• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga. Etapa 5 în cifre

18 sep 2023 de Reporter FMF

*În 4 meciuri au fost marcate 13 goluri (gazdele – 7, oaspeţii – 6), în mediu – 3,25 goluri pe meci. De la începutul campionatului în 20 meciuri s-au înscris 52 de goluri (gazdele – 32, oaspeţii – 20), în medie - 2,6 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câștigat 1 meci, oaspeții - 2, iar o altă partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului gazdele au câștigat 9 meciuri, oaspeții – 10, iar un meci s-a terminat nedecis.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci (6) au fost marcate în jocul Sheriff – FC Florești (5-1) din etapa a 5-a.

 

*În această etapă a fost acordată o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Amine Talal (FC Sheriff). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 4 de penalty-uri, dintre care 2 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii, antrenorii și staful tehnic cu 16 cartonaşe galbene. În total de la începutul campionatului au fost acordate 81 cartonașe galbene.

 

*În această etapă nu au fost arătate cartonașe roșii. De la începutul campionatului au fost arătate 2 cartonașe roșii.

 

*Nicolai Solodovnicov (FC Florești) și Radu Gînsari (Milsami) conduc în clasamentul golgheterilor, cu 4 goluri. Marin Căruntu (Zimbru), Luvannor Henrique, Amine Talal (ambii de la Sheriff) au marcat câte 3 goluri.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 3.800 de spectatori, în mediu câte 950 de oameni pe meci. De la începutul campionatului meciurile au fost urmărite din tribune de 15.596 de spectatori, în mediu câte 779 de oameni pe meci.