• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

La Chişinău a avut loc Cupa Moldovei la footvolley

12 sep 2023 de Svetlana Tataru
GALERIE

Cupa Moldovei la fotbal-volei (footvolley) și-a desemnat câștigătorii. Finala competiției din parcul La Izvor din capitală s-a încheiat cu victoria reprezentanților Școlii Sportive Nr.12. 

Șapte echipe formate din câte 2 persoane au luptat pentru titlul de campioană. În prima etapă a competiției, cele 7 perechi au concurat într-o serie de meciuri, iar patru dintre ele au avansat în etapa a doua unde au jucat semifinalele și respectiv, finala.

Cupa Moldovei a fost cucerită de Alexandru Sîrghi și Nicolae Garanovschi, ambii reprezentând Școala Sportivă nr. 12. În finală, cei doi au învins în două seturi perechea din Ialoveni, Cristian Rotaru și Vladimir Ionaș, cu scorul de 15:11, 15:13.

Pe locul trei s-au clasat Alexandru Vremea și Dumitru Lungu, din satul Suruceni, care s-au impus în finala mică în fața lui Maxim Mereuță - Dumitru Muntean, din orașul Vadul lui Vodă, cu scorul de 15:6, 18:16.

Clasamentul general al competiției, însoțit de imaginile de grup, îl găsiți mai jos:

1.Alexandru Sîrghi și Nicolae Garanovschi (Școala Sportivă nr. 12)

2.Cristian Rotaru și Vladimir Ionaș (Ialoveni)

3.Alexandru Vremea și Dumitru Lungu (Suruceni)


4.Maxim Mereuță - Dumitru Muntean (Vadul lui Vodă)
5.Dumitru Grițco - Adrian Rusu (Suruceni)
6.Toader Vieru - Stanislav Moraru (Budești)
7.Andrei Crîșmari - Constantin Vîrtosu (Chișinău)

Sportivii care au ocupat primele 3 locuri în clasament au primit medalii și cupe pentru performanțele obținute. Evenimentul și decernarea premiilor a fost organizată de către Federația Sportivă de Footvolley din Republica Moldova, în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal. 

Menționăm că în perioada 16-17 septembrie și 23-24 septembrie va avea loc Campionatul Republicii Moldova la footvolley în parcul „La Izvor” din Chișinău. Pentru mai multe detalii și înregistrare în competiție, apelați numărul de telefon +37369400440.