• Fii alături de Echipa Țării

În premieră! FMF lansează platforma Sport TV pentru pasionații de fotbal feminin și de copii

09 sep 2023 de Svetlana Tataru

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) anunță lansarea platformei Sport TV pe piața din Republica Moldova, cu scopul de a susține și dezvolta fotbalul feminin, precum și de a promova competițiile de copii și juniori din țară.

 
Aceasta va găzdui transmisiunile în direct ale meciurilor din Campionatul la Fotbal Feminin și va oferi un canal de vizionare pentru competițiile din categoria copii și juniori. Cu un accent special pe dezvoltarea fotbalului feminin în țară și pe susținerea tinerelor talente, Sport TV va aduce în fața publicului partidele de fotbal ale fetelor și băieților care visează să devină viitorii campioni.

Utilizatorii vor avea opțiunea de a se abona la platformă pentru a avea acces la meciurile transmise în direct. Prețul abonamentului anual este de 14.99 euro, în timp ce abonamentul lunar costă 4.99 de euro. Meciurile din arhivă și rezumatele vor fi disponibile gratuit. Pentru a accesa conținutul gratuit, utilizatorii trebuie să se înregistreze pe site.

Sport TV va difuza prima etapă a Ligii Naționale din Campionatul Feminin pe 10 septembrie. Federația Moldovenească de Fotbal își propune să ofere o experiență de vizionare de înaltă calitate și să contribuie la creșterea popularității fotbalului feminin și a competițiilor pentru copii și juniori în Republica Moldova.

FMF invită toți iubitorii fotbalului să se alăture acestui nou capitol în dezvoltarea fotbalului din țară și să sprijine tinerii atleți care reprezintă viitorul fotbalului moldovenesc.