• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala a plecat în Austria

05 sep 2023 de Sandu Grecu
GALERIE

Naționala de fotbal a Moldovei a plecat astăzi în Austria cu o cursă avia. Lotul nostru va avea astfel la dispoziție cel puțin 2 sesiuni de antrenamente înaintea amicalului cu selecționata lui Alaba. Partida Austria – Moldova este programată pentru 7 septembrie, pe stadionul Raiffeisen Arena din Linz, de la ora 21:30 și va fi transmisă în direct pe teritoriul Republicii Moldova de postul de televiziune Canal 5.

 

Aseară, la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, echipa noastră e efectuat ultimul antrenament înainte de plecare (poze, în Galerie). Selecționerul Serghei Cleșcenco l-a chemat la lot în regim de urgență pe jucătorul echipei CSF Bălți, Daniel Danu, aflat la prima convocare la Naționala mare. În schimb, de la lot lipsește jucătorul formației Spartak Moscova, Oleg Reabciuk. Acesta a cerut permisiunea de a lipsi de la meciurile cu Austria și Feroe din cauza problemelor personale.

 

LOTUL NAȚIONAL AL MOLDOVEI convocat pentru meciurile cu Austria și Feroe.

 

După amicalul din Austria, tricolorii vor face deplasarea în Insulele Feroe, unde pe 10 septembrie, vor juca încă un meci din preliminariile Campionatului European 2024, contra selecționatei feroeze. Partida va avea loc pe stadionul Torsvollur din Torshavn, cu începere de la ora 19:00 și va fi transmisă, de asemenea, în direct pe teritoriul Republicii Moldova de postul de televiziune Canal 5.

 

După 4 meciuri jucate, Moldova este pe locul 3 în grupa ”E” de calificare la EURO 2024, cu 5 puncte la activ. Lideră este Cehia cu 7 puncte. Selecționata din Feroe este pe ultimul loc, cu un punct acumulat, egalul de la Chișinău, 1-1, cu naționala noastră.

 

Mai multe poze de la antrenamentul tricolorilor vezi pe pagina de Facebook FMF.

foto: Oleg Bilsagaev