• Поддержи национальную сборную

Campioana Moldovei, Sheriff, o nouă performanță! Calificare în grupele Ligii Europa!

31 aug 2023 de Reporter FMF

Campioana Moldovei, Sheriff s-a calificat al doilea an consecutiv în grupele Ligii Europa, după ce a învins în retur, în direct la We Sport TV, echipa KÍ Klaksvík, scor 2-1 (1-1 în tur). Tiraspolenii au obținut a 50-a victorie în Europa, iar Luvannor a marcat golul cu numărul 150 al Sheriffului în cupele europene. Tragerea la sorți pentru grupele Europa League va avea loc vineri, 1 septembrie, de la ora 14.00.

 

Sheriff - KÍ Klaksvík 2-1

Au marcat: Luvannor (16-pen.), Zohouri (74), respectiv Kassi (34)

31 august 2023. Tiraspol, Stadionul Sheriff

Arbitru: Halil Umut Meler (Turcia)

Asistenți: Mustafa Eyisoy și Kerem Ersoy (Turcia)

Al 4-lea arbitru: Arda Kardeşler (Turcia)

Video arbitru: Mete Kalkavan (Turcia)

Asistent video arbitru: Hakan Ceylan (Turcia)

Cartonașe galbene: Artunduaga, Badolo, Joao Paolo, Kiki, Garananga respectiv R.Joensen, Hansson 

 

Sheriff: Koval (c), Artunduaga (Apostolakis, 62), Tovar, Kiki, Garananga, Zohouri, Badolo (Ricardinho, 62), Ademo, Joao Paolo, Luvannor (Yansane, 85), Mbekeli (Ankeye, 90+4).

Rezerve: Straistari, Pașcenco, Bueno, Boțan.

Antrenor: Roberto Bordin

 

KÍ Klaksvík: Johansson, O.Faero, Vatnsdal, Forren (B.Petersen, 21), Danielsen, Andreasen (c), Pavlovic (Hansson, 63), Da Silva, Ar.Frederiksberg, Kassi (Mikkelsen, 76), R.Joensen (Gussias, 76)

Rezerve: Pettersen, Matras, Klettskard, Johannesen, Kalso, Poulsen, Latif, Josephsen

Antrenor: Magne Hoseth

Sheriff a jucat astăzi meciul cu numărul 161 în cupele europene. Bilanț: 50 victorii, 45 egalități, 66 înfrângeri. Golaveraj 151-170. Luvannor a marcat golul cu numărul 150 al Sheriffului în cupele europene.

 

În ediția din acest an a cupelor europene, Sheriff a mai jucat 2 etape preliminare de Champions League. În primul tur, campioana noastră a trecut de Farul Constanța (România) cu scorul general de 3-1: 0-1 în deplasare și 3-0 (după prelungiri) la Tiraspol. Iar în turul 2 a fost eliminată de campioana Israelului, Maccabi Haifa, după 1-0 acasă și 1-4 (1-2), în prelungiri, în deplasare. De asemenea, campioana noastră a trecut în turul 3 preliminar al Ligii Europa de gruparea BATE Borisov, 5-1 acasă și 2-2 în deplasare.  

 

foto: Sheriff