• Fii alături de Echipa Țării

Noi delegări UEFA pentru reprezentantele FMF

01 sep 2023 de Sandu Grecu

Membrii echipei Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați din Republica Moldova acreditați de UEFA, se bucură în continuare de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciuri din cadrul competițiilor internaționale de fotbal.

 

Pentru începutul lunii septembrie, trei reprezentante ale FMF vor activa în diferite posturi la turneul de fotbal feminin contând pentru preliminariile Ligii Campionilor 2023/24, grupa 8. Olesea Berdea a fost solicitată de UEFA în calitate de Delegat, Svetlana Patraș – Observator de arbitri, iar Natalia Ceban – în calitate de Arbitru asistent.

Competiția se va desfășura în perioada 6-9 septembrie, în Lituania. La turneu vor participa 4 echipe: FC Gintra (Lituania), Cardiff City (Țara Galilor), Glasgow City (Scoția) și Shelbourne FC (Irlanda).

 

Grație prestației meritorii pe arena internațională, numărul reprezentanților fotbalului moldovenesc acreditați de UEFA este în continuă creștere. FMF susține promovarea angajaților săi în diverse poziții la competițiile internaționale, contribuind astfel la promovarea Republicii Moldova în Europa și în lume.

 

foto: UEFA