• Fii alături de Echipa Țării

Recomandări practice pentru a stopa răspândirea COVID-19

24 mar 2020 de Sandu Grecu
GALERIE

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat boala coronavirus COVID−19 o pandemie. În aceste condiții, trebuie să facem acum tot ce ne stă în puteri pentru a proteja fanii, jucătorii, antrenorii și toațe celelalte persoane implicate în frumosul nostru joc.  

 

Federația Moldovenească de Fotbal întreprinde toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea virusului în Republica Moldova. În parteneriat cu FIFA și OMS lansăm inițiative menite să ofere recomandări practice și măsuri pentru a stopa răspândirea COVID-19.  

 

Alături de FIFA am făcut echipă comună cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a combate coronavirusul prin lansarea unei noi campanii de conștientizare condusă de fotbaliști de renume mondial, care fac apel la toți oamenii din întreaga lume să urmeze cinci pași cheie pentru a opri răspândirea bolii.  

 

Campania "Transmiteți mesajul de a elimina coronavirusul" promovează cinci pași-cheie pe care oamenii trebuie să îi urmeze pentru a-și proteja sănătatea în conformitate cu recomandările OMS, axate pe spălarea mâinilor, înlăturarea tusei, protejarea feței, distanța fizică și șederea acasă dacă vă simțiți rău.