• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Dubăsari. Turneu de Ziua Independenței

28 aug 2023 de Reporter FMF
GALERIE

De Ziua Independenței Republicii Moldova, în localitatea Doroțcaia, raionul Dubăsari, a avut loc un turneu de fotbal, la care au participat 4 echipe. Evenimentul a coincis cu deschiderea terenului mono-sportiv, multifuncțional, realizat prin intermediul Oficiul Național de Dezvoltare Regională și locală, în cadrul programului național Satul European și cu suportul nemijlocit al Federației Moldovenești de Fotbal. Acesta este al doilea teren sportiv în localitatea Doroțcaia. 

 

Organizatorul turneului a fost Asociația Raională de Fotbal Dubăsari. Competiția a fost câștigată de echipa locală, care de-a lungul timpului a oferit fotbalului nostru multe nume de prin-plan, printre care se numără Mihai Cojusea sau Alexandru Scrupschi. Pe locul 2 s-a clasat formația companiei Geotermal, iar pe 3 – echipaa Tiras Tiraspol. La turneu a mai participat și echipa primarilor din Moldova, CALM.    

 

Toți participanții au primit cadouri de la organizatori. La ceremonie au participat Boris Ctitor, viceprimar al satului Doroțcaia, Sergiu Grigoriev, președintele ARF Dubăsari, Serghei Ursul, manager dezvoltare FMF și Veaceslav Pislari, președintele companiei Geotermal.