• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Strășeni. Cojușna a câștigat Cupa 2023

22 aug 2023 de Sandu Grecu
GALERIE

În weekend, pe stadionul din satul Pănășești, s-a jucat finala Cupei raionului Strășeni, ediția 2023. În urma unui meci disputat între echipele CS Cojușna și Codru Lozova, victoria le-a revenit jucătorilor din Cojușna, care s-au impus cu un scor categoric de 5-0.

 

Cupa raionului Strășeni la fotbal 2023, organizată la inițiativa Asociației Raionale de Fotbal Strășeni, coordonat cu Secția cultură, turism, tineret și sport a Consiliului Raional Strășeni și Federația Moldovenească de Fotbal, s-a desfășurat în perioada 30 iulie – 20 august curent.

La competiția din acest an s-au înscris 12 echipe de fotbal, care au reprezentat localitățile Lozova, Pănășești, Recea, Sireți, Țigănești, Micăuți, Tătărești, Vorniceni, Codreanca, Strășeni, Cojușna și Zubrești. Perechile de adversari s-au format în urma tragerii la sorți. Turneul s-a disputat după sistemul eliminatoriu.

 

ARF Strășeni anunță amatorii de fotbal, că urmează un retur de foc al Campionatului raional 2023, iar de pe 3 septembrie toți microbiștii sunt așteptați să-și susțină echipele favorite.